Fikk du ikke deltatt på vår innbyggermiddag, men har ønske om å komme med innspill så kan du sende dem til oss. 

Er du en av de som har sagt ja til å være vert for et gjestebud? Her får du oppskriften på hvordan det kan arrangeres (PDF, 1008 kB)

 

martin_kalender_2500px

Er du innbygger i Moss eller Rygge? Delta på gratis innbyggermiddag på Verket scene 24.mai kl. 18:30, hold ditt eget gjestebud etterpå (betalt av nye Moss) og la din visjon bli en del av nye Moss kommunes framtidsplaner.

Odd Ruud

Odd Ruud er tilsatt som stabssjef for innovasjon i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020, vil han som delprosjektleder ha ansvaret for å bygge opp stabsområdet innovasjon.

Are Hammervold Solvang

Are Hammervold Solvang er tilsatt som stabssjef for organisasjon i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020, vil han som prosjektleder ha ansvaret for å bygge opp stabsområdet for organisasjon.

Torunn Årset

Torunn Årset er tilsatt som kommunalsjef for teknisk, samferdsel, landbruk og miljø i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for teknisk, samferdsel, landbruk og miljø, ha ansvaret for å bygge opp dette tjenesteområdet.

Silje Hobbel

Silje Hobbel er tilsatt som kommunalsjef for kultur, aktivitet og inkludering i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for kultur, aktivitet og inkludering, ha ansvaret for å bygge opp dette tjenesteområdet. 

Johanna Lervik
Johanna Lervik er tilsatt som kommunalsjef for oppvekst og utdanning i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for oppvekst og utdanning, ha ansvaret for å bygge opp dette viktige tjenesteområdet.
 
Eli Thomassen

Eli Thomassen er tilsatt som kommunalsjef for helse og mestring i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for helse og mestring, ha ansvaret for å bygge opp dette viktige tjenesteområdet.

Fant du det du lette etter?