Torunn Årset

Torunn Årset er tilsatt som kommunalsjef for teknisk, samferdsel, landbruk og miljø i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for teknisk, samferdsel, landbruk og miljø, ha ansvaret for å bygge opp dette tjenesteområdet.

Silje Hobbel

Silje Hobbel er tilsatt som kommunalsjef for kultur, aktivitet og inkludering i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for kultur, aktivitet og inkludering, ha ansvaret for å bygge opp dette tjenesteområdet. 

Johanna Lervik
Johanna Lervik er tilsatt som kommunalsjef for oppvekst og utdanning i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for oppvekst og utdanning, ha ansvaret for å bygge opp dette viktige tjenesteområdet.
 
Eli Thomassen

Eli Thomassen er tilsatt som kommunalsjef for helse og mestring i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for helse og mestring, ha ansvaret for å bygge opp dette viktige tjenesteområdet.

Ivar Nævra

Rådmannen i Rygge, Ivar Nævra, har takket ja til å bli stabssjef og assisterende rådmann i nye Moss kommune.

Fant du det du lette etter?