Daniella van Dijk-Wennberg blir kultursjef i nye Moss kommune


Daniella van Dijk-Wennberg er tilsatt som kultursjef for nye Moss kommune. Fram til sammenslåingen 1. januar 2020 blir hun prosjektleder for bygging av den nye kulturenheten i kommunalavdeling kultur, aktivitet og inkludering.

Daniella van Dijk-Wennberg har mangeårig erfaring fra kulturfeltet som kurator og leder. Hun kommer fra stillingen som kultursjef i Fet kommune og har tidligere erfaring som avdelingsleder for Oslo Museum.

Hun har utdannelsen sin fra Rijksuniversitet Leiden i Nederland, med en master i kunsthistorie. Hun har tilleggsutdannelse i administrasjon og ledelse fra Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Daniella gleder seg til å ta fatt på oppgavene som venter, og har høye ambisjoner på vegne av kulturfeltet i nye Moss.
- Jeg gleder meg til å starte, og vil jobbe for et variert og inkluderende kulturliv i hele den nye kommunen, både i byer og distriktene. En kultur som både vokser, utvikler seg og tar vare på historiske kvaliteter. Et kulturliv som strekker seg over kommunegrenser. Og jeg ønsker å få til en god balanse mellom profesjonelle, amatører og frivillige aktører, sier Daniella van Dijk-Wennberg.

Prosjektleder for kultur, aktivitet og inkludering i nye Moss, Silje Hobbel, er svært fornøyd med å få Daniella med på laget:
- Det var mange kvalifiserte søkere til stillingen og vi er svært fornøyd med ansettelsen, sier Hobbel. - Daniella har et sterkt engasjement for kultur, og matcher kvalifikasjonene vi ønsket for den nye kultursjefen – vi gleder oss!, legger hun til.

Daniella van Dijk-Wennberg tiltrer stillingen 15. mai.

Kontakt:
Prosjektleder for kultur, aktivitet og inkludering i nye Moss, Silje Hobbel: 957 74 556

Fant du det du lette etter?