Katarina Gulin blir leder for NAV i nye Moss kommune

Klikk for stort bildeKatarina Gulin Katarina er i dag leder for NAV i Rygge. Fram til nye Moss er etablert vil hun ha ansvaret for sammenslåingen av de to lokale NAV-kontorene. Parallelt med dette fortsetter hun som leder for NAV i Rygge. Kari-Mette Mjønner som i dag er leder for NAV i Moss, fortsetter i denne stillingen inntil nye Moss er etablert. Etter det går hun inn i en rådgiverstilling i det nye NAV-Moss kontoret.


Katarina Gulin har vært leder for NAV i Rygge siden 2014. Hun har tidligere jobbet med omstillings- og endringsarbeid i både offentlig og privat sektor og har sosialfaglig utdanning. Katarina er opptatt av at NAV må klare å skape en meningsfull hverdag for den enkelte gjennom å få flere ut i arbeid. 

 - Jeg ønsker at vi sammen skal skape landets beste og nytenkende NAV-kontor. Dette gjør vi ved å nyttiggjøre hverandres kompetanse både innenfor og utenfor NAV-systemet, sier Katarina Gulin . 

Bakgrunn: 
NAV Moss/Rygge er et partnerskap mellom NAV stat og NAV kommune.  I dagens NAV Moss/Rygge er lederne statlig ansatte. 

Den kommunale delen av NAV i nye Moss er plassert i kommunalavdeling for kultur, aktivitet og inkludering hvor Silje Hobbel blir leder. 
Den statlige delen av NAV nye Moss vil tilhøre det framtidige NAV Øst- Viken, ledet av regionsdirektør Steinar Hansen.
 

Fant du det du lette etter?