Vær med på å bestemme hva nye Moss skal være!

Klikk for stort bildeFoto: Kim Erlandsen Er du innbygger i Moss eller Rygge? Delta på gratis innbyggermiddag på Verket scene 24.mai kl. 18:30, hold ditt eget gjestebud etterpå (betalt av nye Moss) og la din visjon bli en del av nye Moss kommunes framtidsplaner.

Hva skjer på middagen?
Etter at vi har spist og blitt underholdt, vil vi dele oss inn i grupper der du kan dele din visjon for nye Moss med de andre på gruppa. En visjon er et ønske om hvordan framtiden skal se ut. Hvilke framtidsdrømmer har du for nye Moss?

Hva skjer etter innbyggermiddagen?
Som deltaker på middagen på Verket scene forplikter du deg til å samle venner, kolleger eller familie for å på nytt diskutere hvilke visjoner dere har for nye Moss. Resultatet av dette må du sende til nye Moss kommune innen 3.juni 2018.

Hvor mange må jeg invitere på den private sammenkomsten?
Det er helt opp til deg selv, men minimum 2 personer i tillegg til deg selv.

Må jeg servere middag på den private sammenkomsten?
Det er opp til deg selv hva du serverer. Noen vil kanskje bare invitere på kveldsmat eller kaffe og kake, mens andre synes det er gøy å lage middag. Du vil uansett få et gavekort på 500 kroner for å dekke nødvendige innkjøp. Dette får du utdelt på Verket scene 24.mai.

Må jeg selv lage et opplegg for hva vi skal diskutere på den private sammenkomsten?
Nei, du vil få utdelt et ferdig opplegg (på middagen 24.mai) med spørsmål dere skal svare på og hvordan dere skal sende det tilbake til nye Moss.

Hva skal nye Moss bruke alle innspillene til?
Moss og Rygge kommuner blir én kommune fra 1. januar 2020. Innspillene skal nye Moss bruke for å finne en felles visjon for den nye kommunen. Visjonen skal også være en del av kommuneplanen for nye Moss kommune, så ved å delta i dette gir du også innspill til kommuneplanen. Alle innspill vil bli tatt vare på og tatt med inn i arbeidet med ny kommuneplan.

Hvordan melder jeg meg på middagen på Verket scene?
Du kan ringe Therese Evensen på tlf. 47 65 38 39 eller du kan sende en epost til therese.evensen@moss.kommune.no Vi holder påmeldingen åpen så lenge det er ledige plasser. Det er selvsagt gratis å delta.

Hvor ligger Verket scene?
Adressen er Moss Verk 1, 1534 Moss

Program for innbyggermiddagen på Verket scene 24.mai 2018:
- Velkommen v/ Hanne Tollerud, ordfører i Moss
- I tillegg til å spise og diskutere visjon for nye Moss vil du bli underholdt av Martin Beyer-Olsen, kjent fra NRK programmene «Underholdningsavdelingen» og «Martin og Mikkelsen»
- Litt om fremtidsplanene for nye Moss (visjon og kommuneplan) v/ Terje Pettersen
- Gruppearbeid om hvilke fremtidsvisjoner vi har for nye Moss
- Oppsummering og vel hjem v/ Finn Erik Blakstad, varaordfører i Rygge

Vertskap: Ordfører i Moss Hanne Tollerud og ordfører i Rygge, Inger Lise Skartlien.

Fant du det du lette etter?